Szolgáltatások

Pályázatfigyelés

Folyamatos pályázatfigyelés keretében tájékoztatjuk az Ön fejlesztési igényeihez célzottan igazodó aktuális pályázati lehetőségekről.

Az uniós, hazai és egyéb pályázati lehetőségek közül kiválasztjuk azt, mely leginkább alkalmas a projekt megvalósítására. Kiegészítésként lehetőség van az legkedvezőbb hitellehetőségek ismertetésére.

Amennyiben szeretne értesülni az Ön fejlesztési terveit elősegítő aktuális pályázatokról, kérjük kattintson az alábbi linkre:

Pályázatfigyelést kérek

Pályázatírás

A pályázati anyagok elkészítéséhez szükséges ismeretek és szemléletmódok eltérnek a gazdasági életben megszokottól. Konzultáció után megtaláljuk Önnek a megfelelő pályázati felhívást és folyamatos kapcsolattartással elkészítjük a minőségi pályázatot.

Nagyobb mértékű fejlesztések esetén megvalósíthatósági tanulmányt készítünk. Megvizsgáljuk, hogy megvalósítható-e a projektötlet, milyen alternatívák szolgálhatnak megoldásul, milyen finanszírozási formák adottak.

Monitoring és projektmenedzsment

Hozzáértéssel és tapasztalattal vállaljuk a közbenső és projektzáró jelentések elkészítését, a közreműködő szervezettel és a kiválasztott vállalkozókkal való folyamatos kapcsolattartást, a projekt teljes koordinálását, a projektmenedzsmentet.

Teljes körű jogi, pénzügyi és pályázati tanácsadás

Garanciát vállalunk a pályázatokhoz kapcsolódó háttérszabályok folyamatos nyomon követésére, és a hatályos pénzügyi, számviteli, adó és egyéb a pályázót érintő jogi háttéranyag alkalmazására.

Közbeszerzési tanácsadás

Vállaljuk közbeszerzési ajánlattételek kidolgozását, az eljárások lebonyolítását, közbeszerzési tanácsadást.

Ajánlatkérőknek, pályázóknak: A hirdetmények elkészítésétől kezdődően a teljes dokumentáción át az eredményhirdetésig végigvisszük a közbeszerzési eljárásokat. Közbeszerzési szabályzatot és közbeszerzési tervet készítünk el, amelyek a későbbi hasonló feladatok keretéül szolgálnak.

Válságmenedzsment

Egy pályázat sikere nagyrészt az abban közreműködő munkatársakon múlik. Belülről nézve és esetleg nem a teljes információ halmazzal rendelkezve kérdésessé válik, hogy a legjobb módon tudja-e a kritikussá váló helyzeteket kezelni. A folyamatban nem mindegy, hogy Ön milyen eredményeket és hogyan teljesít, adminisztrál, dokumentál, illetve kommunikál.